Maak kennis met

de gedreven specialisten van VisionBI

Wij zien het elke dag gebeuren: klanten die hét verschil in hun markt maken met Business Intelligence (BI). Daar mogen wij een bijdrage aan leveren. Met eer en vooral ook plezier.

Onze specialisten noemen zichzelf niet voor niks data ninja’s!

Scroll voor meer
97% van onze klanten gebruikt dagelijks BI voor keuzes

Hoe het allemaal begon…

Jurgen van Gils en Dennis Teekamp Gout zijn beiden al jaren actief in de IT, als ze in 2014 samen besluiten VisionBI op te richten.

Jurgen heeft jarenlange ervaring met BI tooling en datawarehouses en beschikt over veel technische kennis. Dennis wordt gedreven door de wens om bedrijven met data slimmer en efficiënter te maken.

Samen vormen ze de ambitieuze basis van het team van VisionBI. Een team dat inmiddels is uitgebreid met vele BI specialisten.

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/hoe-het-allemaal-begon.jpg

Onze BI specialisten hebben een missie

Onze experts zijn gedreven, pragmatisch en deskundig. Ze hebben veel kennis van en ervaring met BI. Zowel met de ‘achterkant’ (dataplatform of datawarehouse) als de ‘voorkant’ (BI en Analytics software).

Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten in Microsoft Azure, SQL server, Power BI, Exasol en Yellowfin. Daarnaast hebben we kennis en ervaring in huis van diverse andere BI tools waaronder Tableau en Qlik.

We investeren niet alleen in onze BI kennis, maar ook in domeinkennis. Wij zijn onder meer actief in retail, (groot)handel, sierteelt en GGZ. We spreken uw taal en begrijpen wat u zoekt in een BI oplossing.

Onze missie?
Dat ook u succesvol bent met data en Business Intelligence én dat uw medewerkers er met plezier mee werken. Niet eenmalig, maar elke dag weer. We willen dat u het maximale uit uw BI omgeving haalt.

Meer informatie

Onze 5 kernwaarden

De uitdaging: 5 woorden kiezen die ons het beste omschrijven. We hebben geluisterd naar onze klanten en onze mensen. Dit is ons rijtje:

1

Flexibel

2

Kwaliteit

3

Deskundig

4

Leergierig

5

Innovatief

Dit alles doen we natuurlijk met plezier!

Business Intelligence - Aanpak

Onze aanpak

Het 5-stappen VisionBI plan

Business Intelligence is geen klus; het is een proces. We kijken in welke fase van BI uw organisatie zich bevindt en waar u naartoe wilt. Binnen 1 jaar of binnen 5 jaar. Net waar uw ambities liggen. Stap voor stap implementeren we BI.

We beginnen altijd met ons 5-stappen VisionBI plan. Zo leren we uw organisatie door en door kennen. Alleen dan kunnen we BI echt goed inrichten.

De 5 stappen naar geslaagde informatievoorziening zijn


Stap 1:
 Inzicht in uw organisatie
Stap 2: Verbinden van data aan mensen, processen en doelen
Stap 3: Opzet van een roadmap voor informatievoorziening
Stap 4: Implementatie
Stap 5: Borging en doorontwikkeling

Wilt u meer weten over onze aanpak en de roadmap? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Dagelijks zorgen we dat onze klanten beschikken over goed draaiende datawarehouses en slimme BI oplossingen. Wij houden ervan om innovatief te zijn. We vernieuwen, ontwikkelen en zoeken altijd de uitdaging op.

Ook jou dagen we graag uit. Kom jij met nieuwe ideeën om ons en jezelf verder te laten groeien? Wil je écht iets anders? Dan is VisionBI de plek voor jou om te werken.