Maak kennis met

de gedreven specialisten van VisionBI

Je bent natuurlijk benieuwd wie we zijn en wat we doen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van data oplossingen. Dat gaat van data platformen op Azure tot geweldige analyse omgevingen in data visualisatie tools.

Data is overal en er is geen organisatie die niet beschikt over belangrijke data die de organisatie waardevolle informatie geeft. We zien omgevingen waar de informatie voorziening geweldig is georganiseerd en waar vernieuwing nodig is en omgevingen die nog veel met Excel of losse rapportages werken. Waar het ons om gaat is dat organisaties hun data stap voor stap optimaler inzetten.

Daarin spelen we graag een rol om zij aan zij toe te werken naar oplossingen die toekomstbestendig zijn. We zien graag dat de investering in een modern data platform rendeert. Dat kan alleen als we vooraf close samenwerken en zo tot het best mogelijk resultaat komen.

 

 

Scroll voor meer

Wij zijn meer dan data en BI specialisten

Focus op betrouwbare data oplossingen, toepasbaar en toekomstvast

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/hoe-het-allemaal-begon.jpg

We hebben een missie

Onze experts zijn gedreven, pragmatisch en deskundig. We beschikken naast veel technische knowhow natuurlijk ook over veel kennis van en ervaring met Business Intellingence.. Zowel met de ‘achterkant’ (dataplatform of datawarehouse) als de ‘voorkant’ (BI en Analytics software).

Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten in Microsoft Azure, SQL server, Power BI, Snowflake en Yellowfin. We investeren niet alleen in onze BI kennis, maar ook in domeinkennis. Wij zijn onder meer actief in retail, (groot)handel, sierteelt en GGZ. Daardoor hebben we ervaring met uiteenlopende ERP en EPD omgevingen.

Onze missie?

We zijn er voor organisaties die af willen van onhandige dataverwerking, slechte rapportages en informatie willen hebben die betrouwbaar en actueel is.

Meer informatie
Business Intelligence - Aanpak

Onze aanpak

Efficient werken om tijd te besparen

Business Intelligence is veel omvattend en zeker niet iets om er zo maar even bij te doen. Een valkuil is om te veel te gelijkertijd te willen. Daarom is onze aanpak gericht op het boeken van concrete successen in zo min mogelijk tijd. Daarom hebben we zowel voor backend als data visualisatie een Way-of-working ontwikkeld. Deze staan garant voor een snelle start en een korte ontwikkeltijd. Bovenal zorgt het voor een bestendige en betrouwbare oplossing die de basis vormt voor succesvolle inzet.

Dagelijks zorgen we dat onze klanten beschikken over goed draaiende datawarehouses en slimme BI oplossingen. Wij houden ervan om innovatief te zijn. We vernieuwen, ontwikkelen en zoeken altijd de uitdaging op.

Ook jou dagen we graag uit. Kom jij met nieuwe ideeën om ons en jezelf verder te laten groeien? Wil je écht iets anders? Dan is VisionBI de plek voor jou om te werken.

Heb je een vraag

Stel hem gerust, we reageren snel

"*" geeft vereiste velden aan