Yellowfin
Data Storytelling

Benut Yellowfin in je dagelijks werk

de BI oplossing die écht aanzet tot actie!

Mooie dashboards, draaitabellen, filters en export naar Excel. Je bent vast op zoek naar meer dan dat! Je zoekt een informatiepartner, een oplossing die je écht ondersteund en laat zien wat er gaande is. Een oplossing die aanzet tot actie en ook de actie laat nemen vanuit het informatiesysteem, of nog mooier …  integreert in (bestaande) software.

Waar vind je zulke software?
Het antwoord is Yellowfin. Deze krachtige en complete BI omgeving is eenvoudig in gebruik en visueel zeer aantrekkelijk. Yellowfin is naast een complete BI Suite één van de beste ‘Embedded BI’ oplossingen die in de markt te vinden is.

Wat maakt Yellowfin zo speciaal?
Yellowfin is een oplossing die informatie integreert in uw dagelijkse processen en beschikbaar maakt voor iedereen. Kant-en-klare ‘Analytische Apps’ of zelf grasduinen door de data, Yellowfin is voor iedereen een toegevoegd waarde om werk goed te doen en efficiënt, we brengen immers informatie en het proces bij elkaar. En zeker het noemen waard … werken met veel plezier, het is gewoon genieten om met Yellowfin te werken.

Scroll voor meer

Dé voordelen van Yellowfin

Fantastische datavisualisaties en storytelling mogelijkheden

Vertelt het verhaal in de data... volledige geautomatiseerd, dat scheelt enorm veel analyse tijd

NLQ (Natural Language Querying)... stel de vraag aan de data op een begeleide manier en krijg een visueel antwoord

Analytische Apps ontwikkelen met data interactie mogelijkheden om data in te voeren

Flexibele licentie structuur, modellen voor intern, extern en onbeperkt gebruik, er is altijd een model dat past, ook bij het budget

Volledige open architectuur, aanpasbaar en integreerbaar in bestaande applicaties

Alleen een webbrowser nodig en draait in de public/private Cloud of eigen omgevingen, uw keuze!

YellowFin - verregaande visuele analyse

Fantastische visualisaties

Yellowfin zet data eenvoudig om in visualisaties en informatie met behulp van een free-format canvas. Zie het als een blanco pagina waar met volledige vrijheid dashboards in elkaar gezet worden met grafieken, filters, tabellen, video’s, maar ook interactie m.b.v. checkboxes, knoppen en invoervelden. Hiermee kan direct interactie gezocht worden met de data. Denk aan het afvinken van acties of het invoeren van aantekeningen.

En… Yellowfin gaat een stap verder en analyseert de data voor je en vertelt middels grafieken én tekstuele uitleg wat er in de data te vinden is. Zo vind je verbanden die jezelf niet ziet in een handomdraai.

Daarnaast maakt deze BI tool gebruik van slimme storyboards en presentatie modus, waarmee de data als een aansprekend en compleet verhaal wordt verteld.

Voor iedereen in één oogopslag te begrijpen.

Yellowfin samenwerking

Samenwerking staat centraal

Uniek aan Yellowfin is de manier waarop het bijdraagt aan de onderlinge samenwerking. Tussen collega’s en afdelingen.

Hoe? Door middel van een geïntegreerd data en informatie collaboratie platform.

Hiermee kunt u onder meer:

  • informatie delen en collega’s hierop attent maken;
  • vragen stellen;
  • aantekeningen maken;
  • een poll starten;
  • zich abonneren op relevante informatie of rapportages

Zo wordt samenwerken aan het succes van de organisatie wel heel eenvoudig. Zo wordt er gewerkt vanuit één bron van de feiten.

Van storytelling tot data science

Ben je op zoek naar een BI tool voor nu én voor de toekomst. Wellicht ben je op dit moment enkel geïnteresseerd in efficiënter werken op basis van eenduidige en betrouwbare data. Daarvoor is Yellowfin uitermate geschikt.

Wil je in de toekomst datagedreven gaan werken of aan de slag met data science?
Ook dan is Yellowfin ideaal. Deze Business Intelligence suite werkt namelijk al met storytelling en voorspellende modellen. De tool wordt continu verder ontwikkeld en groeit daardoor altijd mee.

Op ieder device dezelfde functionaliteiten

Of je Yellowfin opent op een desktop, tablet of smartphone: het maakt niet uit. Yellowfin kan op nagenoeg ieder mobiel device worden opgeroepen. Met behoud van de unieke functionaliteiten zoals analyseren, rapporteren, dashboards bekijken en de samenwerkingsmogelijkheden.

De software reageert op ieder device snel en is makkelijk benaderbaar voor medewerkers.

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/yellowfin-device.jpg

Volledig webbased

Yellowfin is benaderbaar via de webbrowser. Dashboards, analyses en rapportages klik je eenvoudig online in elkaar. Een ideale cloudoplossing dus, maar is ook in de eigen infra te installeren en volledig portable. Veel organisaties stellen dit op prijs, niet vastzitten aan een platform, ook wanneer je nog niet helemaal klaar bent voor het werken met data in de Cloud.

Direct toegang tot alle belangrijke features
Een groot pluspunt van Yellowfin? Het biedt voor BI toegang tot alle features. Met uw licentie(s) heeft u direct toegang tot alle belangrijke features binnen de BI tool.

Transparanter kan bijna niet!

Bekijk hier het rapport van Gartner over Yellowfin en bekijk hier Yellowfin’s andere erkenningen door toonaangevende partijen in de markt.

Aan de slag met Yellowfin?
We helpen je graag op weg. Wij zijn uniek in onze ervaring met Yellowfin in Nederland. Of je nu op zoek bent naar licenties of een Yellowfin implementatietraject van A tot Z wenst: wij staan voor je klaar.

Je kunt ook één van onderstaande webinars bekijken om een eerste indruk van de mogelijkheden te krijgen. Voor meer informatie kun je, als je wilt, vandaag nog contact met ons opnemen.

Yellowfin webinars VisionBI Youtube

alle in- en outs door onze specialisten

Yellowfin - Productoverview

Overview

Yellowfin 9

With Yellowfin 9 it's easy to build powerfull dashboards that drive action, tell the story that is in your data and monitor your business real-time.

Yellowfin - What's New

What's New

Yellowfin 9

Yellowfin 9 has great new features, this registration gives an overview of these features.

Yellowfin - Canvas Dashboards

Canvas Dashboards

Yellowfin 9

Yellowfin 9 makes it possible to build beautiful dashboards that really drive action, tell a story with your data and monitor your business in real time.

Data Storytelling

Yellowfin 9

Yellowfin 9 offers great visualization possibilities, as you could see in the previous webinar about Canvas Dashboads.

Yellowfin - Code Mode

Code Mode

Yellowfin 9

This webinar is about the No-code / Low-code capabilities of Yellowfin 9, which can be used for Dashboards as well as Present.

Yellowfin - Signals

Signals

Yellowfin 9

Yellowfin Signals automates data discovery by searching your company's data for statistically significant changes and notifying you of the changes relevant to your role.

Yellowfin - Data Analysis

Discover your data via analysis

Yellowfin
Yellowfin - Data explanation

Discover your data by having Yellowfin explain it to you

Yellowfin
Yellowfin - Active Monitoring

Discover your data fully automatically using active monitoring

Yellwofin