Webinar: Datagrowers – Hét data analyse platform voor de moderne kweker

03 / 07 / 2023 | Leestijd: 3 min | Auteur: Jurgen van Gils

Dit webinar is opgenomen, om de registratie terug te zien volg deze link:
Datagrowers – The Data Analysis Platform For The Modern Grower (on24.com)

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VisionBI in samenwerking met Dataresultz en YellowfinBI een exclusief webinar organiseert om het revolutionaire data- en analyseplatform, genaamd Datagrowers, te presenteren. Dit webinar biedt een unieke kans voor organisaties die te maken hebben met het delen en het samenwerken op basis van informatie.

Datagrowers is ontwikkeld met als doel kwekers van planten en bloemen in staat te stellen optimaal te profiteren van data-analyse en samenwerking op basis van informatie. Datagrowers is een voorbeeld van een oplossing voor groepen en samenwerkende bedrijven. Het platform, gebouwd met behulp van YellowfinBI en draaiend op het betrouwbare Microsoft Azure-cloudplatform, biedt u de tools en inzichten die u nodig hebt om waardevolle rapportages en dashboards te ontwikkelen en te delen binnen uw organisatie.

Tijdens dit webinar zullen onze experts van VisionBI en Dataresultz u meenemen door de functies en voordelen van Datagrowers. U krijgt een kijkje hoe u gegevens kunt verzamelen, analyseren en interpreteren om waardevolle inzichten te verkrijgen die kunnen worden gedeeld en samenwerking bevorderen. Of u nu wilt begrijpen welke producten het beste presteren, welke markttrends er zijn of hoe u uw concurrentiepositie kunt verbeteren, Datagrowers biedt u de tools om dit te bereiken.

Hier zijn enkele onderwerpen die tijdens het webinar aan bod zullen komen:

  1. Een overzicht van het Datagrowers-platform en de belangrijkste functies.
  2. Hoe u gegevens kunt verzamelen en integreren in het platform.
  3. Gegevensanalyse en visualisatie met behulp van krachtige dashboards en rapporten.
  4. Het delen en samenwerken op basis van informatie binnen uw organisatie.
  5. Het nemen van datagestuurde beslissingen om uw organisatie te laten groeien.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor organisaties die willen profiteren van de kracht van data-analyse en samenwerking op basis van informatie, ongeacht de branche. Of u nu een kleine onderneming of een groot bedrijf bent.

Mis deze kans niet om kennis te maken met het data- en analyseplatform Datagrowers, wat ontwikkeld is in Yellowfin, en de voordelen laat zien die het biedt voor uw organisatie. Meld u nu aan voor het webinar op 12 juli om 11:30 en ontdek hoe u uw organisatie kunt laten groeien door middel van data-analyse en samenwerking.

Dit webinar is opgenomen, om de registratie terug te zien volg deze link:
Datagrowers – The Data Analysis Platform For The Modern Grower (on24.com)

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties