De kracht van White-Label Business Intelligence

08 / 06 / 2023 | Leestijd: 3 min | Auteur: Jurgen van Gils

Business Intelligence (BI) is tegenwoordig geen luxe meer; het is een essentiële voorwaarde voor succes in het hedendaagse datarijke bedrijfsleven. De kracht om gegevens op een zinvolle manier te interpreteren en te visualiseren, is van vitaal belang. Dat is precies waar Yellowfin zijn kracht toont. Yellowfin biedt een informatieplatform voor Business Intelligence & Analytics met de mogelijkheid om als white-label BI-oplossing geïntegreerd te worden in software oplossingen en ter ondersteuning van processen in de organisatie.

Wat is Yellowfin?

Yellowfin is een Business Intelligence & Analytics-suite die zelfstandig als een informatieportaal fungeert en met dezelfde oplossing naadloos kan worden geïntegreerd in web oplossingen. De tool is ontworpen met aanpasbaarheid in gedachten, waardoor bedrijven het als hun eigen oplossing kunnen branden en distribueren. De suite biedt een schat aan functies, waaronder gegevensverzameling, analyse, rapportage en visualisatie, allemaal ontworpen om bedrijven te helpen meer uit hun data te halen.

Yellowfin voor Softwareleveranciers

Yellowfin biedt softwareleveranciers de mogelijkheid om hun productaanbod uit te breiden en te verfijnen, zonder de tijd en kosten die gepaard gaan met de ontwikkeling van een nieuwe BI-tool. Met Yellowfin kunnen softwareleveranciers hun klanten een kant-en-klare BI-suite bieden, die kan worden aangepast aan hun branding en naadloos geïntegreerd kan worden in hun bestaande oplossingen. Hierdoor kunnen ze hun klanten extra waarde bieden, hun aanbod diversifiëren en hun inkomsten verhogen.

Yellowfin voor de Onderneming, ter ondersteuning van Bedrijfsprocessen

Voor organisaties is Yellowfin een krachtig instrument om data te visualiseren en toegankelijk te maken. Met de overvloed aan beschikbare gegevens kan het interpreteren van de informatie die nodig is voor bedrijfsbeslissingen een uitdaging zijn. Yellowfin helpt organisaties bij het aanpakken van dit probleem.

Door gebruik te maken van Yellowfin kunnen organisaties complexe gegevens omzetten in eenvoudig te begrijpen grafieken en diagrammen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om trends te identificeren, inzichten te verwerven en geïnformeerde beslissingen te nemen. Daarnaast kan Yellowfin worden aangepast aan de specifieke behoeften en branding van een organisatie, waardoor de acceptatie en het gebruik ervan binnen de organisatie wordt bevorderd.

Is Embedded Analytics wat voor jou?

Yellowfin biedt aanzienlijke voordelen voor zowel softwareleveranciers als organisaties. De mogelijkheid om een uitgebreide, aanpasbare BI-suite aan te bieden zonder de noodzaak van ontwikkeling vanaf de grond opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Met Yellowfin kunt u uw data verrijken, tijds- en kostenbesparingen realiseren en uw klanten of medewerkers een uitzonderlijke waarde bieden. Kies voor Yellowfin en ervaar de ware kracht van white-label Business Intelligence.

Hoe kan je je applicatie moderniseren met embedded Analytics?
Download nu de “The Ultimate Guide to Embedded Analytics”

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op, we bespreken dit graag met je!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties