Nieuws, inspiratie & innovaties

De voordelen van klantportalen met een Business Intelligence en Analytics oplossing van Yellowfin

YellowfinBI, een toonaangevende oplossing voor Business Intelligence en Analytics, stelt bedrijven in staat om analyses en inzichten effectief te delen via klantportalen. Deze flexibele tool is ideaal voor zowel klant- als leveranciersportalen en is bijzonder nuttig voor samenwerkende organisaties zoals franchises en inkoopgroepen. Met een krachtige, maar eenvoudig te hanteren beveiliging en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, maakt YellowfinBI datadeling zowel intern als extern naadloos en veilig.

Lees meer

Webinar: Datagrowers – The data analysis platform for the modern grower

Discover Datagrowers, the revolutionary data and analytics platform for collaboration and insights. Join the webinar on July 12 at 11:30 and learn how to share valuable reports and dashboards and foster collaboration within your organization. Register now!

Lees meer

Webinar: Datagrowers – Hét data analyse platform voor de moderne kweker

Ontdek Datagrowers, het revolutionaire data- en analyseplatform voor samenwerking en inzichten. Doe mee aan het webinar op 12 juli om 11:30 en leer hoe u waardevolle rapportages en dashboards kunt delen en samenwerking binnen uw organisatie kunt bevorderen. Registreer nu!

Lees meer

Datagrowers – Hét data analyse platform voor de moderne kweker

Datagrowers is het data analyse platform voor de moderne kweker. Hetonline informatieportaal biedt direct inzicht in prestaties en zorgt dat met data het potentieel in de organisatie wordt gebruikt.

Lees meer
Benchmarking door samen te werken met data

Gedeelde Data en Benchmarking: Ontgrendel samenwerking en groei met Business Intelligence en Data Analytics

Business Intelligence en Data Analytics tools, zoals Yellowfin, en Power BI stellen samenwerkende organisaties in staat om gegevens te delen, waardevolle inzichten te genereren en prestaties te vergelijken door middel van benchmarking. Dit bevordert samenwerking en datagestuurde besluitvorming, wat leidt tot concurrentievoordeel en groei.

Lees meer

De kracht van White-Label Business Intelligence

Yellowfin is een white-label Business Intelligence suite die softwareleveranciers en organisaties helpt om data te visualiseren en te analyseren. Het bespaart ontwikkelingstijd en -kosten, bevordert inzichtelijke besluitvorming, en kan worden aangepast aan specifieke merkvereisten. Met Yellowfin kunnen bedrijven hun data beter benutten en meer waarde bieden.

Lees meer