Innovatieve (Senior) Data Engineer

Stap in de digitale diepte als Data Engineer bij VisionBI! Duik in de frontlinie van de Tech-wereld en neem de leiding in het creëren van baanbrekende, hypermoderne data-oplossingen binnen het Microsoft ecosysteem. Die diverse Azure Services voelen voor jou als een tweede natuur.

Jij bent een code-artiest, een digitale speurneus die hunkert naar uitdagingen. Je staat klaar om zij aan zij met de klant te staan en je helemaal onder te dompelen in de behoeften van de klant om zo de perfecte technische oplossing te vinden. Met Agile/Scrum als je speelveld, regel je de samenwerking binnen je team. Dagelijkse stand-ups? Jij doet ze zonder moeite!

Je werkweek is een mix van locaties. Misschien ben je een paar dagen onderweg, voel je de polsslag van onze klanten, of nestel je je in ons bruisende hoofdkantoor in De Meern. En ja, je hebt ook de vrijheid om je in je eigen vertrouwde omgeving onder te dompelen in data. Waar je ook bent, je staat er nooit alleen voor – het VisionBI team is altijd digitaal aan je zijde!

Senior Data Engineer

Wat ga je nog meer doen?

Bij VisionBI ben je niet alleen een Data Engineer, maar ook een nieuwsgierige ontdekker. Je houdt je vinger aan de pols van de snel veranderende wereld van data, en je bent altijd op zoek naar de nieuwste technologische tools om te gebruiken bij het ontwerpen en ontwikkelen van datalakes, datawarehouses en lakehouses. Jij bent het brein achter de magie, je schrijft code, automatiseert processen en verkent de nieuwste oplossingen voor CI/CD-gestuurde data pipelines met behulp van de nieuwste Azure- of Snowflake-technologieën.

Als creatieve kracht kun je verder gaan dan alleen ontwikkeling en bijdragen aan het ontwerp van fantastische, doeltreffende dashboards. Je hebt een scherp oog voor data-ontwikkeling en kunt snel verbanden leggen tussen verschillende technologieën. Als data-tovenaar deel je graag je kennis; je bouwt bruggen en bent een vernieuwende technologische gids.

Wat heb je allemaal in je rugzak?

In je rugzak heb je een diploma in IT & Data (HBO of WO) en 2 tot 4 jaar ervaring. Misschien kom je net van de universiteit. Maak je geen zorgen, we bieden uitgebreide trainingsmogelijkheden die je carrière een boost kunnen geven.

Bij VisionBI krijg je een team van enthousiaste en zeer bekwame nieuwe collega’s. Daarnaast bieden we je een mobiliteitsplan, telefoonabonnement, laptop, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, geweldige VisionBI-uitjes, kennisdeling, uitgebreide trainingsmogelijkheden en de mogelijkheid om flexibel op afstand te werken.

Mis je nog iets? Laat het ons weten!

Wat betreft technische vaardigheden verwachten we dat je onder andere bedreven bent in Python, Azure Services, Azure DevOps, Apache-tools, Snowflake DWH, Power BI en dat je vertrouwd bent met dataopslag in SQL-databases. Naast technische vaardigheden breng je sterke analytische vaardigheden, pragmatisme en een kritische kijk op kwaliteit mee. Uiteraard ben je communicatief sterk en beheers je zowel Nederlands als Engels uitstekend. Maar het allerbelangrijkste is je passie voor data en mensen.

VisionBI DNA

Bij VisionBI ademen we innovatie en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. We geloven in jouw potentieel en streven naar groei en verbetering.

Maandelijkse kennisbijeenkomsten met ons Center of Excellence houden je up-to-date en moedigen je aan om je grenzen te verleggen.

We streven naar de perfecte balans tussen werk en privé met flexibele werktijden en een persoonlijk opleidingsplan. Jouw ambities zijn onze gids. Onze klanten stellen steeds hogere eisen aan ons en daarom zijn we op zoek naar gedreven Data Engineers, Business Intelligence- en Analytics-consultants op verschillende ervaringsniveaus.

Ontdek de wereld van VisionBI en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten – face-to-face of via Teams.

Wat heeft jouw voorkeur?

We maken graag kennis met je. Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek met Arjan van Grol via nummer 030 633 19 45. Mail direct je cv en motivatie naar arjan@visionbi.nl of vul snel onderstaand formulier in.

Solliciteer direct

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Wij gaan conform AVG met persoonsgegevens om