Samenwerking - PragmatiQ

PragmatiQ

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen tot 10x sneller door in te spelen op het tekort aan IT-ontwikkelaars, zonder één regel te hoeven coderen! Onwerkelijk?

No-code / Low-code development is een opkomende trend die inspeelt op de behoefte vanuit de business om nog sneller processen te automatiseren en in te kunnen spelen op de veranderende en groeiende vraag vanuit de markt. Het is dankzij deze ontwikkeling nu mogelijk om snel en effectief applicaties te modelleren in plaats van programmeren (citizen development).

Wat zijn de grootste voordelen van no-code development?

  • Ga tot wel 10x sneller live dan traditionele softwareontwikkeling en focus op innovatie en optimalisatie in plaats van maandenlange ontwikkeltrajecten.
  • Bespaar op front-en back-end developers, cloud specialisten en infrastructuur, en herinvesteer dit in nieuwe features en een optimale user experience.
  • No-code / Low-code development stelt ons in staat zo agile mogelijk met uw business te ontwikkelen, stakeholders hierin te betrekken en uw IT en businessprocessen naadloos te laten integreren.
  • Biedt IT weer de tijd om hun aandacht te schenken aan top prioriteiten, zoals data governance & security.

VisionBI en PragmatiQ zijn samen in staat om uw bedrijfsprocessen te automatiseren, digitaliseren én visualiseren. VisionBI doet dat door het toevoegen van Business Intelligence en Analytics mogelijkheden, geïntegreerd in de oplossingen die worden gerealiseerd, of als losstaand informatie portaal.

Samenwerking work21

work21

work21 bouwt aan wendbare organisaties in een digitale tijd. Of het nu gaat om het ontwikkelen van adaptief leiderschap en het slim gebruik van data hierbij om tot betere beslissingen te komen, of meer praktisch om het effectief werken met Office 365 of het laten slagen van tijd- en plaats-onafhankelijk werken: voor iedere organisatieverandering zijn wij de juiste partner. De adviseurs van work21 helpen om jouw organisatie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. Op een duurzame manier, zodat de gewenste (gedrags)verandering blijvend is.

VisionBI en Work21 staan garant voor het implementeren van Business Intelligence en Analytics oplossingen die écht impact maken. Wij zorgen ervoor dat data écht gebruikt wordt en het verschil maakt in een organisatie.