Samen leren en ontwikkelen

Center of Excellence

Onze maandelijkse Microsoft vitamine

De ontwikkelingen en innovaties met data gaan razend snel. Voor Power BI en Microsoft Azure en zeker ook voor Snowflake. Het nieuws over ChatGPT en Artificial intelligence vliegt dagelijks voorbij.

De inzet van data biedt onuitputtelijke mogelijkheden. Wij willen daarin voorop blijven lopen.

Daarvoor organiseren we speciale Center of Excellence sessies. Deze gaan over updates, innovaties en nieuwe technieken waarmee we onszelf en relaties op de hoogte houden van de laatste data-, AI- en BI ontwikkelingen. Via maandelijkse kennissessies krijgt iedereen weer nieuwe energie om met alle mooie technieken aan het werk te gaan.

Het Center of Excellence is onze maandelijkse vitamine om in ons vak fit te blijven. Dat wil je niet missen, toch?

Kennissessies Microsoft BI omgeving

Iedere maand vertellen we over de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwe features binnen de Microsoft BI omgeving.

In deze kennissessies praten we je bij over updates, innovaties en nieuwe mogelijkheden. Denk aan ontwikkelingen als Co Pilot, hoe ga je er mee werken? Of hoe maak je organisatiebroed gestandaardiseerde dashboards en rapportages. Ook nodigen we bij gelegenheid klanten uit die hun ervaringen en lessons learned willen delen.We maken de techniek concreet met voorbeelden en leggen deze begrijpelijk uit.

We proberen nieuwe technieken uit of leggen uit hoe de nieuwe features in de praktijk toe te passen zijn. Deze sessies zijn niet alleen gericht op technische vraagstukken. Ze zijn er om te kijken hoe we BI vraagstukken kunnen oplossen en hoe dat in de praktijk werken met data versnelt en optimaliseert.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

Updates & nieuwe features Power BI

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/IMG_3018-scaled.jpeg

Tijdens de maandelijkse sessie van het Center of Excellence Power Platform zoomen we in op de ontwikkelingen rondom data, business intelligence, Microsoft Azure en Microsoft Power BI.

We starten bijvoorbeeld met het bekijken van laatste nieuwtjes voor het Power Platform. Met behulp van screen shots en voorbeelddashboards zie je direct hoe de updates en features in de praktijk werken. Ook komen updates in Azure, Snowflake en SQL server aan bod. Zeker nemen we je ook mee in nieuwe technieken en ontwikkelmethodes die wij gebruiken om het Microsoft Dataplatform nog succesvoller in te richten. Denk aan de inzet van Python als tool om dataflows te maken of API’s aan te sluiten. Natuurlijk komen ook volledige geïntegreerde analyse-services zoals Azure Synapse, Azure Cognitive services en Azure Machine Learning langs.

Kortom de maandelijkse sessie zijn dus dé manier om op de hoogte te blijven!

Ook op de hoogte blijven?

Ontvang gratis de laatste updates en nieuwtjes

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief