Center-of-Excellence-Afbeelding

Center of Excellence: Power BI & Dataplatform

Onze maandelijkse Microsoft update voor collega’s en relaties

Updates, innovaties en nieuwe technieken bieden u de mogelijkheid om nog meer uit uw Microsoft BI omgeving te halen.

Die wilt u niet missen, toch?

Daarom hebben wij het Center of Excellence in het leven geroepen voor relaties en medewerkers van VisionBI. Via maandelijkse kennissessies brengen wij u helemaal up to speed.

Scroll voor meer
97% van onze klanten gebruikt dagelijks BI voor keuzes

Online kennissessies Microsoft BI omgeving

Iedere maand vertellen onze experts over de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwe features binnen de Microsoft BI omgeving. Ook zijn er met regelmaat klantorganisaties die hun ervaringen en lessons learned delen.

In een online kennissessie van een uur praten we u bij over updates, innovaties en nieuwe mogelijkheden. We maken de techniek concreet met voorbeelden en leggen deze begrijpelijk uit.

Daarnaast demonstreren we direct hoe u nieuwe features in de praktijk kunt toepassen. Onze sessies is niet alleen gericht op technische vraagstukken en daarom ook heel geschikt voor relaties en collega’s in de business.

Er zijn twee verschillende expertisecentra, waarbij onze relaties kunnen aanhaken:

Meer informatie

Updates & nieuwe features Power BI

Tijdens de maandelijkse sessie van het Center of Excellence Power Platform zoomen we in op de ontwikkelingen rondom Microsoft Power BI.

We starten de sessie met het tonen van nieuwe releases binnen het Power Platform. Met behulp van screen shots en voorbeelddashboards ziet u direct hoe de updates en features in de praktijk werken.

Ook blikken we vooruit naar toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Power BI en de mogelijke impact ervan. Regelmatig schuift er een klant aan om te vertellen over de overstap naar Power BI, belangrijke uitdagingen in de business of het gebruik ervan op een nieuwe/bijzondere wijze.

Deze maandelijkse sessie is dé manier om op de hoogte te blijven dus!

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/Center-of-Excellence-Sessie-1.jpg

Waar & wanneer?

Op iedere vierde vrijdag van de maand van half 4 tot half 5. U kunt online aansluiten via Teams als u zich vooraf heeft aangemeld.

Direct aanmelden?

Stuur dan een e-mail naar Valerie Junk via valerie@visionbi.nl en ontvang een uitnodiging voor de volgende sessie van het Center of Excellence Power Platform.

Maandelijkse kennissessie Microsoft dataplatform

Het Center of Excellence Data Platform richt zich op het delen van kennis over de producten en technieken van Microsoft op het gebied van datawarehousing.

Iedere maand presenteren we (toekomstige) updates in Azure, SQL server en SSIS/SSAS. Ook nemen we u mee in nieuwe technieken en ontwikkelmethodes die wij gebruiken om het Microsoft Dataplatform nog succesvoller in te richten. Denk aan de inzet van Python.

We laten u zien hoe andere relaties profiteren van een volledige geïntegreerde analyse-service met Azure Synapse en ontdekken met u de mogelijkheden van Azure Machine Learning.

Kortom, onmisbare informatie als u alles uit het Microsoft dataplatform wilt halen.

Waar & wanneer?

Een keer per maand op dinsdag van half 4 tot half 5. U kunt online via Teams aansluiten als u zich vooraf heeft aangemeld.

Direct aanmelden?

Stuur dan een e-mail naar Eric Vos via eric@visionbi.nl en ontvang een uitnodiging voor de volgende sessie van het Center of Excellence Data Platform.