Nieuws, inspiratie & innovaties

Budget what if analyses

Hoe gebruik je ‘Wat-als-analyses’ die je met de parameter functie in Power BI kunt maken

Heb je gehoord van de Parameter functie in Power BI? Ben je bekend met de mooie mogelijkheden die deze functie biedt voor het maken van what if analyses? In deze blogpost delen we graag vijf toepassingen met je waarin de Parameter functie in Power BI van onschatbare waarde kan zijn.

Lees meer
ESG en CSRD

Navigeren door duurzaamheidsrapportage: Het belang van CSRD en ESG voor Uw Organisatie

n een wereld waar duurzaamheid centraal staat, zijn CSRD en ESG essentieel voor bedrijven om hun impact helder te rapporteren. VisionBI speelt een cruciale rol in het verzamelen, analyseren en visualiseren van deze data, waardoor organisaties hun duurzaamheidsprestaties effectief kunnen monitoren en communiceren. Met onze expertise in Power BI creëren we inzichtelijke dashboards die niet alleen voldoen aan de nieuwste rapportagevereisten maar ook duurzame groei stimuleren.

Lees meer
Benchmarking door samen te werken met data

Gedeelde Data en Benchmarking: Ontgrendel samenwerking en groei met Business Intelligence en Data Analytics

Business Intelligence en Data Analytics tools, zoals Yellowfin, en Power BI stellen samenwerkende organisaties in staat om gegevens te delen, waardevolle inzichten te genereren en prestaties te vergelijken door middel van benchmarking. Dit bevordert samenwerking en datagestuurde besluitvorming, wat leidt tot concurrentievoordeel en groei.

Lees meer
Qlik naar powerbi uitgelicht

8 aandachtspunten bij de overstap van Qlik naar Power BI

Steeds meer organisaties stappen over van Qlik naar Power BI. Waarom? Omdat ze gewend zijn met Microsoft te werken en Power BI een stuk intuïtiever vinden. Daarnaast valt het kostenplaatje...

Lees meer