Yellowfin + Exasol = Fast Analytics

16 / 04 / 2021 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

High-performance analytics voor iedereen

Yellowfin organiseert binnenkort een webinar samen met Exasol over de successen bij Digital Planet. VisionBI is partner van zowel Yellowfin als Exasol en ervaart zelf ook de meerwaarde van deze combinatie.

Ze zullen u door hun reis naar de modernisering van analyses leiden en inzichten delen over:

  • Eenvoudig schalen van Analytics met het Yellowfin embedded analyseplatform;
  • Biedt hun klanten snellere inzichten door middel van selfservice-analyses;
  • Gebruikmakend van een krachtige database om gegevensverwerking en dashboardprestaties te versnellen voor versnelde inzichten.

Deel 1 – Ontdek hoe Digital Planet, een B2B2C-bedrijfsorganisatie, hun klantervaring heeft gemoderniseerd met Yellowfin en Exasol. Dit virtuele event wordt op 27 april van 16:00 – 16:30 gehouden. (Het is Koningsdag, maar wellicht heeft u tijd, anders krijgt u de registratie wanneer u registreert)

Digital Planet, een B2B-softwarebedrijf met zakelijke klanten, zal vertellen hoe Yellowfin en Exasol hen hebben geholpen de tijd tot inzichten drastisch te verkorten en een optimale klantervaring te bieden.

Deel 2 – Demonstratie van de oplossing
In het tweede deel van deze serie nemen we u mee door een live demonstratie van onze gezamenlijke oplossing, en laten we zien hoe Exasol en Yellowfin naadloos samenwerken om ongeëvenaarde analytische prestaties op schaal, gebruiksgemak en flexibiliteit te leveren aan u en uw klanten. Dit virtuele event wordt op 11 mei gehouden van 16:00 – 16:30.

We hopen u te kunnen verwelkomen bij deze sessies! Bent u verhinderd, registreer dan toch, dan krijgt u alsnog de registratie om op een later moment te bekijken.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties