Yellowfin Business Intelligence gratis op Azure

19 / 08 / 2015 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Het is interessant te weten dat vanaf heden de Business Intelligence oplossing van Yellowfin ook gratis via Azure beschikbaar is. Hiermee kunnen bedrijven beginnen met BI in de cloud via de Azure Marketplace (onder de gebruiksrechten van Azure). Met een paar muisklikken zijn gebruikers in staat een BI omgeving voor hun organisatie in te richten, inclusief een gratis abonnement voor 3 gebruikers voor een periode van 12 maanden. Na de twaalf maanden, of als er meer gebruikers nodig zijn, kunnen organisaties upgraden naar een betaalde versie en additionele licenties kopen via Yellowfin.

Glen Rabie, CEO van Yellowfin zegt dat Yellowfin op Azure organisaties van elk formaat, en gebruikers van elk type gemakkelijk toegang hebben tot BI op bedrijfsniveau. “We zagen een sterke stijging van klanten en partners die Yellowfin op cloud-basis willen implementeren en aanbieden aan klanten op Azure. Door samen te werken met Microsoft en een officiële aabieding van Yellowfin op Azure, kunnen we toegang geven tot aspecten waar mensen het meest aan hebben.”

De cloud BI oplossing van Yellowfin werd door de Business Applications Research Center’s (BARC) The BI Survey 14 – het grootste interview-onderzoek onder BI gebruikers over de hele wereld – het beste gewaardeerd op het gebied van onder andere cloud BI, innovatie en prijs-kwaliteit verhouding. Voor de derde keer dat jaar was Yellowfin de best beoordeelde cloud BI oplossing.

Klik hier voor meer informatie over Yellowfin

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties