Yellowfin 9 Training

06 / 11 / 2020 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Yellowfin 9 biedt u fantastische mogelijkheden op gebied van Business Intelligence & Analytics. Om met Yellowfin aan de slag te gaan zijn vele resources beschikbaar. Om zelf aan de slag te gaan is er de Wiki waar alles te vinden is over de functies van Yellowfin en hoe deze te gebruiken. Daarnaast is er de University van Yellowfin, hier word je stapsgewijs door Yellowfin geleid.

Wij merken dat er toch vaak behoefte is aan een ‘klassikale’, in deze tijd ‘online’, training waarbij een Senior Yellowfin Consultant u de kneepjes van Yellowfin bij brengt. We geven deze trainingen vaker op verzoek van de klant, deze willen we nu ook publiekelijk aanbieden, zodat iedereen mee kan doen.

We bieden een 3-tal trainingen aan, namelijk:

  • Exploration & Content Creation ( 2 dagen)
  • Data & Systems Administration (1 dag)
  • What’s new in v9 – upgrade from v8 to v9 (1 dag)

De trainingen kosten € 375 (excl. btw) per dag per deelnemer. Deze trainingen worden gegeven door een Sr. Yellowfin consultant. U kunt zich inschrijven voor de trainingen door een berichtje te sturen via onderstaand formulier of stuur een email naar training@visionbi.nl.

We nemen vervolgens contact op om af te stemmen op wat voor termijn de training gegeven kan worden, zodat we een online klas kunnen vormen. We zoeken minimaal 3 deelnemers per klas, heeft uw organisatie minimaal 3 deelnemers, dan kunnen we de training ook alleen voor u geven.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties