Yellowfin 9.5 is beschikbaar!

19 / 04 / 2021 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Ondersteuning voor populaire afbeeldingsindelingen, slimme meldingen, snellere datavoorbereiding en meer is nu beschikbaar met Yellowfin 9.5

Een nieuw kwartaal, een nieuwe versie van Yellowfin met nieuwe features. Deze keer in Yellowfin 9.5 een aantal nieuwe mogelijkheden voor het realiseren van die schitterende dashboards, distributie van PDF bestanden en het sneller kunnen werken met de het gegevensmodel (view) op de bron.

Highlights

• Nieuwe afbeeldingsindelingen worden nu ondersteund, waaronder SVG, GIF en Adobe Photoshop-documenten; waardoor ontwerpers prachtige afbeeldingen en animaties van verschillende tools rechtstreeks in Yellowfin analytische inhoud kunnen neerzetten. 

• Slimme meldingen zijn nu beschikbaar voor PDF-export; waardoor gebruikers naar andere gebieden kunnen navigeren en op de hoogte blijven met push meldingen, dus niet meer wachten tot de export klaar is. Ook is het nu mogelijk om om specifieke dashboards-subtabbladen of presentatieslides te selecteren bij het opslaan naar PDF, wat resulteert in snellere export en kleinere PDF-bestanden. 

• Het cachen van metadata is verbeterd om snellere gegevensmodellering en voorbereiding mogelijk te maken. Zeer bruikbaar voor databases met veel tabellen en views.

• Evenals tal van andere verbeteringen voor dashboards en presentaties, gegevensdetectie en de analysesuite die de gebruikerservaring verder verbeteren. 

Meer informatie en uitleg is te vinden in dit filmpje

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties