Yellowfin 7.2: Business Intelligence tool die managers helpt

24 / 04 / 2016 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

Yellowfin 7.2: Een Business Intelligence tool die managers helpt bij het maken van moeilijke werkbeslissingen

P e r s b e r i c h t

Yellowfin, dé zakelijke business intelligence tool, heeft onlangs een nieuwe versie op de markt gebracht. Deze update biedt diverse verbeteringen en helpt organisaties nu nog beter om de juiste business beslissingen te nemen. Yellowfin, is wereldwijd een door Gartner en BARC erkent platform met betrekking tot business intelligence. Het bedrijf VisionBI implementeert deze tool succesvol bij diverse organisaties uit de zorg en retail.

Met de nieuwe update kunnen organisaties o.a. betere prognoses en trendanalyses maken. Daarnaast is het taakbeheer en de analytische workflow verbeterd. Via API/connectors is nu ook mogelijk connectie te maken met diverse cloud diensten, zoals Google Analytics en Salesforce.com. Yellowfin 7.2 is bedoeld om bedrijven optimaal te kunnen voorzien van dagelijkse stuurinformatie. Managers kunnen via deze tool eenvoudig de juiste beslissingen nemen. Met behulp van slim ontworpen dashboards en geautomatiseerde rapportages heeft men ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele gegevens.

VisionBI beschrijft de tool als een soort virtuele assistent voor het nemen van beslissingen. “Uit onderzoek blijkt dat er grote behoefte is aan een slimme wegwijzer die managers en medewerkers eenvoudig en snel helpt. Yellowfin 7.2 biedt deze informatie en helpt bedrijven te ontzorgen. Daarnaast bespaart het ook nog eens kosten”, zegt Dennis Teekamp, directeur van VisionBI.

De tool werkt met diverse databasesystemen en kan o.a. gekoppeld worden aan Microsoft SQL server, IBM DB2, Sybase, SAP en Cognos. Dit gebeurt in een veilige en afgesloten omgeving. Door de inzet van deze tool wordt de dagelijkse behoefte aan stuurinformatie volledig geautomatiseerd aangeboden. “Onze kracht is dat wij een volledig ecosysteem op maat bieden die werkt vanuit een slimme engine die objectief en betrouwbaar is,” aldus Dennis Teekamp.

Meer informatie: Over VisionBI, www.visionbi.nl, telefoon: 030 633 19 45. Over Yellowfin 7.2 , www.yellowfinbi.com

Over VisionBI

VisionBI is specialist op gebied van business intelligence en richt zich voornamelijk op data integratie, het beoordelen- en verbeteren van data kwaliteit en implementatie van BI-/rapportagetools. Eenvoud, gemak en efficiency staan hierbij hoog in het vaandel. Zorginstellingen en retailers zijn de voornaamste klanten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties