Webinar nieuwe BI tool YellowfinBI 7.2

02 / 03 / 2016 | Leestijd: 3 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Maak je data waardevol – voor iedereen!

Uw gegevens zijn het meest waardevol wanneer het kan worden gebruikt en geanalyseerd, gedeeld en beschikbaar voor iedereen is gemaakt. Maar, de meeste Business Intelligence (BI) tools richten zich alleen op een beperkt aantal van de data-analyse wensen en de behoeften van gebruikers. Yellowfin ’s BI-platform is anders.

Woon de lancering bij van Yellowfin 7.2. Dat ontworpen is als een innovatief BI-platform waarmee gegevens beter toegankelijk, waardevol en voor een iedereen beschikbaar zijn. Ontdek een allesomvattend BI-platform, van gegevensbron tot dashboard – en alles daar tussenin – beschikbaar op vanuit één omgeving. Ervaar rapportages en analyses die Business Intelligence beschikbaar maakt voor business analisten en gebruikers . Maak uw data krachtig – voor al uw mensen . Ervaar Yellowfin 7.2: Het platform voor organisaties die de voordelen van BI echt willen ervaren.

Wanneer?

Er zijn drie bondige 40 minuten webinars gepland op woensdag 16 maart 2016 voor uw gemak. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer nu!

Schrijf u in voor een sessie nu door te klikken op de onderstaande link:

Webinar 1 ( Beste tijd voor Americas ) Woensdag 16 maart, 2016 , 14:00-02:40 America EDT

Webinar 2 ( Beste tijd voor Azië – Pacific ) Woensdag 16 maart, 2016 , 14:00-02:40 , Australië EDT

Webinar 3 ( Beste tijd voor Europa ) Woensdag 16 maart, 2016 , 14:00-02:40 , Engeland GMT

Let op : Na registratie ontvangt u een bevestiging e-mail met informatie met de details van het de door u gekozen webinar.

Wat zult u ontdekken?

Denkend over de mogelijkheden om de implementatie graad van BI aan te pakken, hebben we gekeken hoe bedrijfsprocessen en mensen uit het bedrijfsleven het best BI kunnen gebruiken en zo betere beslissingen kunnen nemen. Yellowfin 7.2 is speciaal ontworpen om een breed scala aan BI-gebruikers en use cases te ondersteunen, en te ontdekken hoe u een cultuur van data-driven besluitvorming in uw organisatie laat leven. De mogelijkheid krijgen om te acteren op feiten gebaseerde inzichten – ongeacht uw functie of technische vaardigheden.

YellowfinBI 7.2 bevat belangrijke toevoegingen en verbeteringen, waaronder:

Verbeterde workflow

Samenwerking om taakbeheer en analytische workflow met het oog op het verbeteren van de verbinding tussen zakelijke gebruikers en business analisten. De Yellowfin zakelijke workflow geeft de BI gebruiker de mogelijkheid snel in contact te treden met de BI-experts uit hun organisatie. Samen kunnen zij taken traceren, prioriteiten verhogen, brainstormen en gezamenlijk inhoud beoordelen en snel handelen.

Connectors API-connectoren

Voor een reeks web-based applicaties en data bronnen, waaronder Salesforce, Google Analytics, Twitter en nog veel meer wordt Yellowfin 7.2 geleverd met een open connector framework. Hiermee is verbinding te maken met webtoepassing van derden. Maken, delen en werken met analytische inzichten uit uw belangrijkste applicaties, snel en gemakkelijk.

Forecasting

Verbeterde prognoses en trendanalyse. Verbeterde mogelijkheden voor prognoses en trends geven brede analysemogelijkheden in Yellowfin Business Intelligence. Voor u wordt het makkelijker om een betere, snellere data-analyse uit te voeren zonder de noodzaak om geavanceerde berekeningen uit te voeren.  

Wilt u deelnemen aan dit webinar, dan kijken wij uit naar uw komst. Registreer nu om deel te nemen aan het webinar. – Zie meer op: Webinar YellowfinBI 7.2

VisionBI is leverancier en implementatie partner van YellowfinBI. Onze business intelligence consultants vertellen u er graag alles over. Voor vragen over demo’s, mogelijkheden, prijzen en voorwaarden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties