VisionBI lanceert Yellowfin – dé cloud Self Service Business Intelligence oplossing

02 / 04 / 2015 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

VisionBI introduceert hun nieuwste product op het gebied van business intelligence reporting: Yellowfin. Volgens Gartner Magic Quadrant één van de belangrijkste business intelligence speler in dit veld.

Wat Yellowfin zo bijzonder maakt is de gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijke dashboards. Het kan op elk (mobiel) device gebruikt kan worden. Dit stelt klanten in staat om op elk moment, waar dan ook, inzicht te hebben in hun activiteiten, de resultaten te verbeteren en ontwikkelingen te kunnen verklaren. Ook verbetert het de onderlinge samenwerking, omdat binnen Yellowfin de mogelijkheden bestaan om notities te maken, verzoeken te plaatsen en informatie te mailen en te ontvangen. Op deze manier kunnen besluiten sneller en beter met elkaar gemaakt worden. En wordt elke medewerker betrokken bij zijn informatieprocessen.

Yellowfin is een leider in de self-service Business Intelligence (BI). Yellowfin is een wereldwijde Business Intelligence (BI) en analytics software leverancier en gepassioneerd voor het gemakkelijk maken van Business Intelligence. Opgericht in 2003 als reactie op de complexiteit en de kosten in verband met de implementatie en het gebruik van traditionele BI-tools. Yellowfin is een zeer intuïtieve 100 procent webgebaseerde rapportages en analyses oplossing.

Yellowfin is een leider op het gebied van mobiele, cloud-gebaseerde en embedded BI oplossingen, de collaboratie en lokalisatie functionaliteiten maken Yellowfin een oplossing die past in de tijd van nu, waar “Anyplace, Anytime, Anywhere on Any Device” centraal staat. Voor meer informatie, bezoek www.yellowfinbi.com.

Yellowfin onderscheidt zich door:

  • Zeer eenvoudige implementatie en gebruik
  • Geweldige visualisatie van data en informatie
  • Op ieder gewenst platform en device te gebruiken

Alternatief voor Qlikview

Met trots stelt VisionBI dat Yellowfin een zeer goed alternatief is voor het al om bekende Qlikview. Het kan tegen lagere kosten ingezet worden en is net zo eenvoudig aan te leren.

VisionBI ontwikkelt, implementeert en onderhoudt managementinformatiesystemen, informatieportalen en planning & budgettering-oplossingen. Voor de realisatie hiervan wordt samen gewerkt met diverse leveranciers van bron- en database-systemen en marktleiders op het gebied van Business Intelligence & Analytics oplossingen, waaronder Yellowfin. VisionBI weet en gelooft dat organisaties die actief informatie benutten een aantoonbaar concurrentievoordeel behalen.

VisionBI heeft meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van informatiesystemen in diverse markten waaronder retail en handel en industrie. VisionBI is gevestigd in Vleuten. Meer informatie vindt u op www.visionbi.nl.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties