VisionBI is verhuisd per 1 augustus 2022!

27 / 08 / 2022 | Leestijd: 1 min | Auteur: Jurgen van Gils

Ons nieuwe adres: Rijnzathe 7, 3454 PV De Meern

Iets later dan gepland, maar zeker het wachten waard, het nieuwe “VisionBI Clubhuis”.

Ons nieuwe kantoor is opgeleverd en direct al druk bezocht door onze medewerkers. Niets dan positieve geluiden tot nu toe. Lekker veel ruimte, veel licht, mooie inrichting, een echt ‘eigen stek’ en niet onbelangrijk gebleken, een fantastische koeling.

Wat biedt ons kantoor zoal? Bij binnenkomst een ruimte ontvangstruimte waar makkelijk met 24 mensen gegeten en gedronken kan worden. Een pantry die op creatieven wijze om het WC blok is gebouwd en inmiddels uitgerust met een koffie automaat waar nu eens écht lekkere koffie uit komt. Vervolgens komt men langs de concentratieplekken, aparte ruimtes om even af te zonderen. Daar tegenover een trainingsruimte momenteel ingericht voor 12 personen. De grote kantoortuin is voorzien van 16 werkplekken die afgescheiden zijn veel groen. Omringend zijn 3 aparte kantoren gesitueerd, uitgerust met video conferentie en vergadermogelijkheden.

Binnenkort volgt de officiële opening voor onze relaties! Hoe dan ook, we vinden het leuk als je langs komt, dan trakteren we jou op een heerlijk bakje koffie!

Per 1 augustus 2022 is ons nieuwe adres:

Rijnzathe 7
3454 PV De Meern

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties