VisionBI introduceert Rocket Discover

01 / 05 / 2015 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

VisionBI, specialist op het gebied van business intelligence-oplossingen, komt met Rocket Discover en gaat de strijd aan met Qlikview en Tableau. Rocket Discover is een self service business intelligence tool waarmee out-of-the-box dashboards en analyses kunnen worden gemaakt. Hiermee doet VisionBI in samenwerking met Rocket Software een stap voorwaarts.

Vanaf 11 juni levert VisionBI (VBI Groep) Rocket Discover, een oplossing voor self-service data analyse, data herkenning en samenwerking. Het bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling binnen Rocket Business Intelligence Innovation Lab. Discover introduceert een nieuwe benadering voor bi-verkenning en visualisatie voor executives en business managers. Door middel van intelligente begeleiding, minder doorklikken, een intuïtieve browser/tablet-interface en een architectuur die gerichte analyse mogelijkheden uitvoert, levert Discover een eenvoudig toepasbare benadering zodat het linken, onderzoeken en delen van data snel en gemakkelijk gaat.

Ondernemingen hebben meer en meer behoefte aan naadloze verbindingen tussen verschillende soorten data. Eén van de kerncompetenties van Rocket is het ontwikkelen van oplossingen met high-performance toegang tot het mainframe, IBM Cognos TM1 (olap), desktop gegevensbronnen, relationele, cloud, multivalue data en nog veel meer. Op dit niveau kan Discover organisaties voorzien van de connecties zonder extra kosten. Met bi gaat er veel tijd en geld verloren bij data connecties – met Discover kan de gebruiker al binnen enkele minuten toegang krijgen tot deze informatie.

Lees hier meer!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties