VisionBI en Ingram Micro Bundelen Krachten om Microsoft Klanten Optimaal te Ondersteunen

16 / 02 / 2024 | Leestijd: 3 min | Auteur: Jurgen van Gils

De Meern, 15-2-2024 – VisionBI, een vooraanstaande expert in data engineering en Microsoft Reseller Partner, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Ingram Micro, een wereldleider in cloud-distributie en Microsoft Distributor of the Year. Deze strategische alliantie markeert een belangrijke stap in de voortdurende groei en ontwikkeling van VisionBI als Microsoft Solutions partner, gericht op het bieden van ongeëvenaarde ondersteuning aan zowel bestaande als nieuwe Microsoft-klanten.

Door deze samenwerking combineert VisionBI zijn uitgebreide expertise in het bouwen van geavanceerde dataplatformen met het brede scala aan cloud-diensten en oplossingen van Ingram Micro. Dit partnerschap stelt VisionBI in staat om een volledig geïntegreerde service aan te bieden die klanten helpt hun digitale transformatie te versnellen en te optimaliseren met behulp van Microsoft technologieën.

Jurgen van Gils, oprichter en CTO van VisionBI, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Door de handen ineen te slaan met Ingram Micro, kunnen we onze klanten een nog breder en dieper palet aan Microsoft-gerelateerde diensten bieden. Dit partnerschap versterkt onze positie als dé data engineering expert en stelt ons in staat onze ambitie om te groeien en te innoveren met AI, verder vorm te geven.”

Ingram Micro, erkend voor zijn uitgebreide ervaring en expertise in het leveren van cloud-oplossingen, ziet deze samenwerking als een kans voor klanten van VisionBI om zijn aanbod te leveren door toevoeging van VisionBI’s gespecialiseerde diensten. “De expertise van VisionBI in data engineering en hun focus op Microsoft technologieën maakt hen de ideale partner om onze missie te ondersteunen: klanten en partners helpen hun bedrijf te transformeren met behulp van de cloud,” zegt Sjoerd Schoor, Microsoft Azure Development Specialist bij Ingram Micro.

Ingram Micro en VisionBI Partnership
Ingram Micro en VisionBI Partnership

De samenwerking tussen VisionBI en Ingram Micro belooft een uitgebreidere ondersteuning en ontzorging voor klanten van VisionBI die streven naar digitale excellentie met Microsoft-oplossingen. Beide bedrijven zijn toegewijd aan een gezamenlijke groeistrategie die gericht is op het uitbreiden van hun klantenbestand en het bieden van innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen VisionBI en Ingram Micro Cloud en de voordelen die dit partnerschap biedt, bezoek www.visionbi.nl of https://ingrammicrocloud.com/nl.

Over VisionBI

VisionBI is een toonaangevende data engineering expert, gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde dataplatformen met Microsoft technologieën. VisionBI is Microsoft Solution partner Data & AI, en ondersteund klanten bij het realiseren van dataplatformen, reporting en dashboarding oplossingen, en AI gerelateerde diensten. Gevestigd in De Meern, streeft VisionBI ernaar om organisaties te helpen hun data optimaal te benutten door middel van innovatieve oplossingen en diensten.

Over Ingram Micro

Ingram Micro faciliteert en beheert onder andere een eigen het ecosysteem van meer dan 50.000 cloud partners wereldwijd, waardoor bedrijven over de hele wereld kunnen opereren met volledige digitale transformatie. Als marktleider biedt Ingram Micro een breed portfolio aan cloud-diensten en oplossingen, ondersteund door een geavanceerd platform en een ongeëvenaarde expertise in de cloud-sector.

Voor meer informatie:

Jurgen van Gils – VisionBI
Founder & CTO
jurgen@visionbi.nl

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties