VisionBI en corona

19 / 04 / 2020 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Opeens is niets meer hetzelfde. Het corona-virus heeft ons allen geraakt. Wie had dat gedacht enkele maanden geleden. De economie draaide op volle toeren en de verwachtingen voor het nieuwe decenium waren hoog gespannen. Nu werkt iedereen zoveel mogelijk vanuit huis.

Werken op afstand

Ons team werkt zoveel als mogelijk vanuit huis. Hiervoor hebben ze allemaal de juiste faciliteiten. Waar nodig heeft men op kantoor een stoel of extra scherm opgehaald om prettig en ergonomische te kunnen thuiswerken. Vanuit huis kunnen wij u dus goed ondersteunen en gaan onze projecten voor zover als mogelijk door. Met Microsoft Teams kunnen we met elkaar en met u samenwerken in overleg en met delen van documenten of scherm als dat vereist is.

Business Intelligence en corona

Hoe belangrijk goede management informatie is blijkt nu eens te meer. Organisaties die dit goed geregeld hebben zullen nu direct zien hoe het gesteld is met de cashflow, de supply chain, de productie, de logistiek. Ook weet men snel of er een aanvraag voor de NOW regeling en/of uitstel van betaling bij de belastingdienst nodig is.

Kwalitatieve goede informatie is nu belangrijker dan ooit. In de communicatie naar het team als naar belanghebbenden zoals een financier. Wellicht is nu het moment te denken over de mogelijkheden die een management informatie of business intelligence systeem heeft.

Webinars

Om te ondersteunen in het thuiswerken zijn we webinars aan het organiseren. Hiermee willen we u onder andere laten zien hoe u met business intellingence oplossingen remote kunt werken. Delen we tips en tricks en zijn korte trainingsvideo’s in de maak.

Nu in gesprek?

Indien er interesse is om juist nu te praten over mogelijkheden voor een business intelligence omgeving, een slimme analyse of een voorspellende data science oplossing dan bespreken we dat met alle plezier. U kunt hier contact met ons opnemen.

Of bel 030-633 1945

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties