VisionBI en ABM Systems fuseren

02 / 07 / 2015 | Leestijd: 1 min | Auteur: Jurgen van Gils

PERSBERICHT

VLEUTEN, 2 juli 2015

Fusie VisionBI en ABM Systems

VisionBI uit Vleuten en ABM Systems uit Wijk bij Duurstede, beide Business Intelligence Consultancy bedrijven maken een verregaande samenwerking bekend. Met ingang van 1 juli 2015 worden de activiteiten van beide partijen samengevoegd. De activiteiten worden voortgezet onder de naam VisionBI.

Reeds meer dan 20 jaar zijn beide partijen expert op het gebied van de Business Intelligence oplossingen van o.a. Rocket Software. Enkele voorbeeld hiervan zijn Rocket CorVu, Rocket CorVu NG en Rocket Discover. De combinatie realiseert daarnaast ook projecten met Business Intelligence oplossingen van Yellowfin BI en Microsoft. Naast levering en implementatie van deze BI tools levert VisionBI ook Business Intelligence consultancy.

Voor de klanten van beide partijen zal de dienstverlening verder verbeteren en ontstaat een partner die op een breed Business Intelligence terrein inzetbaar is.

De directie van de samengestelde onderneming zal worden gevoerd door Jan Baesjou, Jurgen van Gils en Dennis Teekamp Gout.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.visionbi.nl of via 0343 43 20 20.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties