Verhuisbericht

14 / 09 / 2015 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

VisionBI gaat verhuizen!

Na een fantastische start van ons bedrijf waarin we een behoorlijke groei hebben ingezet, is het tijd geworden onszelf ook wat meer werkruimte te geven. Daarom zal VisionBI vanaf 1 oktober aanstaande de spullen inpakken en verhuizen naar de Kobaltweg 11 te Utrecht.

In dit prachtig gemoderniseerde gebouw gaan we genieten van een heerlijke werkomgeving. We verheugen ons er zeer op en kijken uit naar het voortzetten van onze werkzaamheden vanaf deze locatie. Er is heerlijke koffie, dus iedereen in van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bekijken en van een kop koffie te genieten.

VisionBI is leverancier van Business Intelligence Software, Consultancy en Oplossingen voor de Zorg, Retail en Handel&Industrie. Met uiteenlopende projecten ondersteunen wij onze klanten in het automatiseren van verslaglegging en rapportage. Alle projecten zijn erop gericht de performance van deze klanten te verbeteren, optimaliseren en het inzicht te vergroten. Dit doen zij door de gemaakte rapportages en dashboards actief te gebruiken in de dagelijkse sturing van hun organisatie. Wij geloven dat organisaties die op deze wijze de organisatie voorzien van één versie van de waarheid (wij zeggen liever de feiten) gemiddeld beter presteren dan organisaties die dit niet doen.

Uiteraard speelt ook de werkomgeving en de sfeer van een organisatie een rol bij de performance van een organisatie. Vandaar ook voor VisionBI een werkomgeving die goed ‘voelt’.

Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van Business Intelligence Consultancy is VisionBI een nieuwe en ook ervaren speler in de markt. VisionBI is trotse partner van Yellowfin Business Intelligence, Rocket CorVu Business Intelligence Suite en Microsoft.

Vanaf 1 oktober is ons nieuwe adres:
VisionBI B.V.
Kobaltweg 11
3542 CE  UTRECHT
www.visionbi.nl

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties