Management dashboards 2015, Yellowfin dashboard opgenomen

07 / 04 / 2015 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

Softwarepakketten.nl heeft onlangs het rapport Management dashboard 2015 uitgegeven. Het doet ons genoegen te kunnen melden dat VisionBI met haar dashboard oplossing Yellowfin in dit rapport is opgenomen. Het Management dashboard rapport verschijnt jaarlijks en geeft een weergaven van de meest vooraanstaande oplossingen voor het creëren van rapportage en dashboard oplossingen voor organisaties. Hiermee wordt managementinformatie sneller, eenvoudiger en beter aan de organisatie geleverd. Hiermee kunnen managers en medewerkers meer zelfstandig rapportages samenstellen die gebaseerd zijn op dezelfde feiten. Dit bevordert het besluitvormingsproces door het gebruik van eenduidige en uniforme gegevens.

Gemak in het ontwikkelen van Management dashboards

Managementinformatie is er volop en met Data analyses als onderdeel van Business Intelligence kunnen talloze rapporten met cijfers geproduceerd worden. Maar door vaak lijvige rapporten heen worstelen is niet efficiënt. Daarom krijgen Management dashboards, als onderdeel van Business Intelligence steeds meer belangstelling. Daarnaast maakt cloud computing de informatie eenvoudiger toegankelijk.

Yellowfin is opgenomen in de categorie self-service BI oplossingen. Dit zijn oplossingen die u in staat stellen zelfstandig management dashboards te maken ongeacht de systemen die u gebruikt. Zo kunt u gegevens uit ERP, Logistieke, Excel en andere bedrijfstoepassingen combineren en koppelen. Daarmee beschikt u over krachtige informatie waarmee u uniforme dashboards voor uw hele organisatie kunt samenstellen. Op deze wijze passen deze dashboards ook het best bij de desbetreffende functie die het moet vervullen. Rapportages eenvoudig samengesteld en met gemak samengesteld maakt dat Yellowfin een gemakkelijke oplossing is voor het maken van management rapportages en management dashboards.

Het rapport “Management dashboards 2015” bevat de volgende Inhoudsopgave:

Inleiding;
Dashboads;
2.1 Algemeen
2.2 Business Intelligence (BI)
2.3 Data-analyse voor de auditfunctie.
Beschikbare dashboardsystemen;
3.1 Inleiding
3.2 Standaard dashboardsystemen
3.3 Self service BI systemen
3.4 Dienstverleners.
Bronnen

Voor het managementrapport verwijzen wij graag naar de website van softwarepakket. Klik hier!

Softwarepakketten.nl biedt sinds begin 2000 inzicht in het aanbod van zakelijke software in Nederland en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties