Innovation Dinner 2017

06 / 02 / 2017 | Leestijd: 1 min | Auteur: Jurgen van Gils

Op 2 februari 2017 organiseerde VisionBI haar eerste ‘Innovation Dinner’. het Innovation Dinner is bedoeld als bedankje voor onze samenwerking met klanten en relaties. Doel is hen mee te nemen in de meest recente ontwikkelingen op gebied van data, Business Intelligence en data management.

Bij restaurant Dengh in Utrecht werd een select gezelschap van klanten en relaties met een drankje welkom geheten. In een kort programma werden zijn bijgepraat over ontwikkelingen op IOT (Internet Of Things) en maatregelen om datalekken en privacy te waarborgen. Met een gerichte IOT-demonstratie werden getoond hoe gemakkelijk data tegenwoordig van device naar Cloud gaat en dus openbaar gemaakt kan worden. 

Het was heerlijk om in de prettige setting van restaurant Dengh afsluitend te genieten van een  prachtig 3-gangendiner, waar men de opgedane inzichten en ervaringen met elkaar kon bespreken. Er zijn nieuwe contacten gelegd en visies uitgewisseld. 

De sessie is zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Het is helaas weer aftellen tot we een dergelijke sessie weer gaan organiseren, maar we kijken er nu al naar uit. Op naar het Innovation dinner 2018!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties