GGZ instelling kiest voor Power BI implementatie met VisionBI

22 / 04 / 2020 | Leestijd: 1 min | Auteur: Jurgen van Gils

GGZ instelling kiest voor implementatie Power BI

Het speelde al een tijdje, maar afgelopen week was de opdracht definitief binnen. VisionBI verzorgd de implementatie van Microsoft Power BI en Power BI Report Server bij één van de grootste GGZ-instellingen van Nederland. We adviseren hen over inrichting, gebruik en toepassing van de nieuwe business intelligence omgeving.

Gedurende dit traject bepalen we met de klant hoe we deze mooie tool optimaal inzetten voor de zeer diverse groepen gebruikers. Denk hierbij zowel aan, bedrijfsbrede rapportages die duizenden gebruikers raadplegen, als ad-hoc analyses die Power-users doen voor complexe en unieke management vraagstukken.

Ook zullen we de toekomstige beheerder een compleet opleidingstraject bieden, iets wat in tijden van “social distancing” door de corona crisis maximale flexibiliteit en aandacht vergt. Al met al een zeer leuke uitdaging waar we ontzettend veel zin in hebben!

Interesse om meer te weten?

Indien u meer wilt weten over mogelijkheden voor een business intelligence omgeving, een slimme analyse of een voorspellende data science oplossing dan bespreken we dat met alle plezier.

U kunt hier contact met ons opnemen.

Of bel 030-633 1945

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties