Detachering

22 / 01 / 2021 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

Tijdelijk extra capaciteit en kennis nodig? Ervaring in huis halen om uw project uit te voeren?

Tijdelijke invulling van uw vacature of projectmatig inhuren van een ervaren BI Consultant die zijn vak verstaat? Onze BI consultants beschikken allemaal over meer dan 8 jaar ervaring in de ICT markt en hebben een relevante opleiding hiervoor afgerond. Zij werken dagelijks aan uiteenlopende business intelligence projecten. Zijn ervaren in bijvoorbeeld Development, ETL, SQL en implementatie van rapportage en dashboard oplossingen. Allen zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en zijn er op gebrand zich telkens opnieuw te scholen op relevante terreinen.

Onze mensen zijn gemotiveerd en aantoonbaar succesvol op hun vakgebied. Daarmee beschikken ze over de capaciteit om uw BI-omgeving snel eigen te maken. Ook als persoon is het belangrijk dat een ICT-professional past binnen uw organisatie, daarmee dus optimaal kan presteren. Onze professionals maken de match met uw organisatie en werken doelgericht aan de gedefinieerde doelstelling.

Waarom kiezen voor het inhuren van een VisionBI Consultant?

Kennis en ervaring

Door continue opleiding en de wens om vooruitgang te boeken zijn onze professionals in staat u altijd snel en met state-of-the-art kennis van dienst te zijn – Wij zorgen voor kennisdeling – Onze professionals zijn gecertificeerd en beschikken over minimaal 8 jaar relevante werkervaring.

Vanwege onze werkwijze

Wij werken altijd volgens de ‚lean’ gedachte – Opdrachten ronden we dus efficiënt en doelgericht af – U kunt er van op aan dat onze mensen altijd echte waarde willen creëren – Scrum is bij ons de basis en in korte iteraties zetten we resultaat neer.

Wij zijn open

Wij zijn open en oprecht in onze communicatie – Geen verrassingen, gewoon goed samenwerken om resultaat te behalen – Marktconforme tarieven.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties