De voordelen van klantportalen met een Business Intelligence en Analytics oplossing van Yellowfin

06 / 10 / 2023 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

In het moderne zakenlandschap zijn gegevens alles. Een bedrijf dat zijn gegevens niet effectief kan analyseren, blijft achter op de concurrentie. Hier komt Yellowfin BI in beeld: een toonaangevende oplossing voor Business Intelligence en Analytics. Maar wat als we deze oplossing combineren met klantportalen? De resultaten zijn niets minder dan revolutionair. Hier volgt waarom:

Delen van informatie:

Informatie is macht, maar alleen als het op de juiste plaatsen en op het juiste moment beschikbaar is. Met YellowfinBI kunnen bedrijven hun analyses en inzichten eenvoudig delen via klantportalen, waardoor klanten real-time toegang hebben tot belangrijke gegevens die hen helpen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Eenvoudig extern delen van data:

Een ander voordeel van de YellowfinBI oplossing is het gemak waarmee data en informatie extern gedeeld kunnen worden. Of het nu gaat om partners, klanten of externe stakeholders, YellowfinBI maakt het naadloos en veilig mogelijk om waardevolle inzichten te delen buiten de eigen organisatie.

Geschikt voor diverse portalen:

De flexibiliteit van Yellowfin maakt het niet alleen ideaal als klantportaal, maar ook als leveranciersportaal. Bovendien is het bijzonder geschikt voor samenwerkende bedrijven zoals franchise- en inkooporganisaties, waarbij het delen van data en inzichten cruciaal is voor een uniforme en samenhangende bedrijfsvoering.

Multi-tenant structuur:

YellowfinBI’s multi-tenant structuur is ideaal voor bedrijven met meerdere klanten of afdelingen. Hierdoor kunnen bedrijven rapportages en dashboards eenvoudig vanuit één centrale locatie delen. Dit betekent dat updates of wijzigingen direct op alle relevante portalen kunnen worden toegepast, wat de efficiëntie verhoogt en de kans op fouten verkleint.

Krachtige, maar eenvoudige beveiliging:

In een wereld waarin gegevensinbreuken aan de orde van de dag zijn, kan beveiliging niet over het hoofd worden gezien. YellowfinBI biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat uw gegevens veilig blijven. Het mooiste is dat ondanks de kracht van deze beveiligingsfuncties, ze eenvoudig te implementeren zijn. Met een paar klikken kunnen beheerders toegangsrechten verlenen op individueel niveau, zodat elke gebruiker alleen toegang heeft tot de informatie die voor hem of haar relevant is.

Volledige customizatie:

Een van de onderscheidende factoren van Yellowfin is de mogelijkheid tot volledige customizatie. Bedrijven kunnen de oplossing aanpassen om een eigen look-and-feel te creëren, zodat het naadloos aansluit bij de huisstijl en branding van de organisatie. Dit verhoogt de herkenbaarheid en biedt een consistent en vertrouwd beeld voor zowel interne als externe gebruikers.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op, we bespreken dit graag met je!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties