Business Intelligence voorbeelden

22 / 01 / 2021 | Leestijd: 2 min | Auteur: Dennis Teekamp Gout

Op deze pagina vind u dashboard voorbeelden en voorbeelden van diverse informatiesystemen en rapportages die voor klanten zijn ontwikkeld. De voorbeelden van zijn ingedeeld op basis van onze software oplossingen. Hiermee krijgt u een idee wat de BI tools voor u kunnen betekenen of hoe een dashboard of rapportage kan worden vormgegeven.

Rocket Software: CorVu en Discover

Rocket Software is een groot software huis uit de Verenigde staten. Met meer dan 1.200 ontwikkelaars is Rocket wereldwijd vertegenwoordigd. Veel applicaties worden in samenwerking met IBM ontwikkeld. Op gebied van Business Intelligence is Rocket Software al sinds midden jaren negentig een vooraanstaande speler. Met tools als CorBusiness, CorVU NG en Discover ontwikkelen wij BI-platformen waar zowel de ervaren business user/controller, als de eindgebruiker mee uit de voeten kan. Hieronder ziet u dashboard voorbeelden van omgevingen die met Rocket CorVu of Discover zijn gerealiseerd.

Yellowfin

YellowfinBI is de maker van het Yellowfin Business Intelligence portaal. Met Yellowfin is het mogelijk met één geïntegreerd platform vanuit meerdere gegevensbronnen informatie aan de organisatie beschikbaar te stellen. Dashboards en rapportages kunnen moeiteloos worden gedistribueerd via berichten en email. Ook kent Yellowfin een sterke integratiemogelijkheid met bestaande applicaties met behulp van iframes (embedded business Intelligence). Al een aantal jaren achtereen staat Yellowfin in het Magic Quadrant van Gartner en wordt het door BARC’s geroemd om zijn samenwerkingsmogelijkheden. Hieronder ziet u dashboard voorbeelden van omgevingen die met Yellowfin zijn gerealiseerd.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties