Big Data Expo 2018

23 / 09 / 2018 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

VisionBI met Yellowfin op Big Data Expo

Tijdens de jaarlijkse Big Data Expo mocht VisionBI dit jaar niet ontbreken. Als main partner van Yellowfin in  Nederland hebben we gedurende twee dagen de laatste versie van Yellowfin 7.4 volop gedemonstreerd. Yellowfin is voor ons het BI product waarmee organisaties gestructureerd voor ieder type gebruiker toegang tot data en dashboards mogelijk maakt.

Yellowfin biedt een totaal geintegreerd BI portaal waar ieder type gebruiker zijn weg kan vinden met data. Van complexe self service complexe analyses tot gestructureerde informatie voorziening. Yellowfin maakt het mogelijk voor organisaties die datagebruik in het hart van de organisatie willen zetten.

Gedurende de twee dagen durende beurs hebben we laten zien dat Yellowfin het mogelijk maakt om: De nieuwste technieken ook voor eindgebruikers eenvoudig te maken. Denk aan mogelijkheden voor Machine Learning en Predictive Analytics. Yellowfin is daarmee een fantastisch Business intellligence portaal waar u met gemak van uw data toepasbare informatie maakt.

Yellowfin beschikt standaard over

  • Smart Discovery (AI)
  • Data transformatie
  • Toepassing van javascript charts
  • Integratie met Data Science modellen (o.a. R en Python)
  • en meer….

Algemene indruk

We zijn zeker positief over de beurs. Vele interessante sessies, goed aantal bezoekers en een duidelijk thema. Na twee dagen hebben we veel nieuwe contacten en interessante gesprekken gevoerd. Een leerzame beurs voor ons, onze relaties en bezoekers. Voor een mooie impressie van de beurs zie onderstaande foto’s en video.

De Big Data Expo is het platform waar vraag en aanbod uit de (big) datasector bij elkaar komt. Het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van data en datamanagement. De focus van het event is het inzetten en waarde halen uit (big) data. Daarom kiezen we voor deelname omdat onze focus is elke dag weer, op verschillende niveaus, met producten en diensten op het gebied data te werken. Of het nu gaat om het verzamelen, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van data toepassingen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties