BI Consultant

22 / 01 / 2021 | Leestijd: 2 min | Auteur: Jurgen van Gils

De BI consultant is gespecialiseerd in het realiseren van uw informatie en business intelligence omgeving. Met kennis van databases, ETL, Data Warehousing en analyse zijn onze consultants een sparringspartner op technisch gebied. Daarnaast is er met kennis van uw business iemand bij u actief die weet waar het in uw branch om draait. Met kennis van de BI tool is het snel mogelijk om relevante rapportages en dashboards te maken. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de prestaties van uw organisatie.

BI consultant inhuren

Het is mogelijk bij VisionBI de BI Consultant in te huren. Het blijkt in de praktijk dat wanneer een organisatie van de kennis van een consultant gebruik maakt deze sneller tot resultaten komt. Het is namelijk niet gemakkelijk om vanuit verschillende bronnen data te verzamelen en die te combineren tot informatie die voor de medewerkers van de organisatie nuttig en toepasbaar zijn. Zo wordt het BI Dashboard sneller tot meerwaarde en behaalt u een hoger rendement dan zonder. Ook profiteert u van zijn kennis van veel gebruikte stuurinformatie en kpi’s.

Ieder sector, zijn BI Consultant

Het is belangrijk dat de BI Consultant beschikt over voldoende kennis en affiniteit met uw branche en markt. Door regelmatig BI training en opleidingen te volgen blijven zij bij op hun vakgebied. Door regelgeving, ontwikkelingen in de markt en in de praktijk actief te zijn blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Met de juiste kennis kan de juiste bronnen en data benutten en daarmee gericht op uw vraag de KPI’s vertalen naar een informatieportaal dat goed ingesteld is om uw medewerkers van de goede informatie te voorzien. Of het nu gaat om data uit Excel, databases of andere bronnen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer nieuws, ontwikkelingen & innovaties