Het ontwikkelen van datawarehouse is mijn specialisme

Datawarehouses en dataplatformen

Data in de cloud efficiënt en veilig op één plek

Data is voor het sturen van je organisatie onmisbaar. De ontwikkelingen gaan immers steeds sneller. Daarom is het hebben van de juiste informatie op het juiste moment heel belangrijk.  Met dat doel ontwikkelen wij je (cloud) datawarehouse als dataplatform.

  • Al je gegevens en informatie snel en betrouwbaar vanuit één plek en als één bron beschikbaar.
  • Wirwar van data uit applicaties, externe bronnen en natuurlijk niet te vergeten Excel files eenvoudig en veilig ingeladen.
  • Een dataplatform ondersteunt in de Digitale Transformatie. 
  • Beschikbaar voor dagelijkse rapportages, doordachte analyse en data science.
  • De juiste informatie op het juiste moment voor de juiste toepassing beschikbaar

Haal maximaal effect uit de data die er is. Breng data samen tegen de laagst mogelijke kosten en voor maximaal rendement. Het fundament voor Business Intelligence en sneller, efficiënter datagebruik.

Senior Data Engineer

Één bron, één waarheid

Sturen met actuele, betrouwbare informatie

Zet je data om in gecontroleerde en betrouwbare informatie waarmee de hele organisatie zelf aan de slag kan. Met een dataplatform en datawarehouse kun je de data eenvoudig en gemakkelijk overal benaderen. Vanaf kantoor, home office en waar ook ter wereld.

Als je wilt begeleiden we je migratie naar een cloud dataplatform. Afwegingen rondom koppelingen, datastromen en veiligheid spelen een belangrijke rol. Van opzetten van een data omgeving in de cloud tot en met het overbrengen van de gewenste gegevens naar die omgeving is voor ons dagelijks werk. We doen het graag voor je.

Ons team van consultants dagen uit en zorgen dat er goede keuzes gemaakt worden voor het inrichten van het dataplatform.

Met de cloud opent zich echt een wereld aan mogelijkheden. Het is de basis van een toekomstbestendig en schaalbare omgeving waar met data meer kan dan rapporteren en analyseren alleen. Het is de centrale plek voor data uit IoT devices, video, foto en geluid. Met de opkomst van AI technologieën is deze data goud waard. We dagen je flink uit om echt te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is.

Snel aan de slag?

You know - De datawarehouse faststart

Het ontwikkelen van een datawarehouse is niet gemakkelijk. Toch wil je zo snel mogelijk resultaat en profijt hebben van je nieuwe informatie omgeving. Speciaal daarvoor hebben wij het You Know-Datawarehouse ontwikkeld.

  • In minder tijd de cloud infrastructuur opgezet
  • Snel, betrouwbaar en veilig de data uit verschillende bronnen in het Azure dataplatform
  • De Faststart garandeert een opzet die open en toekomstbestendig is
  • Het kan eenvoudig worden onderhouden en uitgebreid om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.
  • Kosten van cloud omgeving en data opslag inzichtelijk en beheersbaar.

Met de You Know – faststart ben je snel up and running met een datawarehouse.

Meer weten hoe je meerwaarde uit je data en BI kunt halen?

Benieuwd hoe we jouw business intelligence, datawarehouse of (Power BI) rapporten optimaal voor je kunnen laten werken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We horen graag waar je naar toe wilt en bekijken hoe je de volgende stap in het werken met data kunt maken.