Yellowfin

Business Intelligence consultancy

Vertrouwen op data? Vertrouw op experts!

Kunt u écht vertrouwen op de rapportages binnen uw organisatie?

Nee?

Dan bent u niet de enige. Veel bedrijven werken met verschillende softwarepakketten en informatiebronnen. Zonder dat deze aan elkaar gekoppeld zijn. Het maken van één goede rapportage kost hierdoor veel tijd en is foutgevoelig.

Business Intelligence (BI) is de oplossing, maar niet elke organisatie heeft (voldoende) BI kennis in huis.

De consultants van VisionBI staan daarom voor u klaar. Om BI helemaal in te richten of om uw team tijdelijk te ondersteunen.

97% van onze klanten gebruikt dagelijks BI voor keuzes
Datavisualisatie - Wat is het?

Business Intelligence consultancy van A tot Z

Onze ervaren consultants kunnen uw BI omgeving volledig vormgeven. Daarvoor maken we eerst nader kennis met u, uw organisatie, uw doelen en de technologie waarmee u werkt.

Wat wilt u met BI bereiken?

Procesoptimalisatie, datagedreven werken, kostenreductie, efficiëntere rapportages…. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw wens staat voorop.

Vervolgens onderzoeken onze specialisten hoe uw data het beste ontsloten kan worden. Heeft u een datawarehouse of dataplatform nodig? Wilt u in de cloud werken?

Ook kijken we welke BI software het beste bij u past. Wij werken met Microsoft Power BI en Yellowfin. Onze consultants zijn in beiden gecertificeerde specialisten.

We hebben kennis van en ervaring met diverse andere BI tools als Tableau en Qlik. Dus ook als u migreert vanaf één van deze systemen naar Power BI of Yellowfin, is dat geen enkel probleem voor ons.

Na de selectie van de tool, komt het BI dashboard aan de beurt. We willen dat uw medewerkers met plezier werken met BI. Daarvoor moet het dashboard visueel aantrekkelijk, resultaatgericht en duidelijk worden ingericht. Hierbij profiteert u van onze ruime domeinkennis in onder meer retail, sierteelt, GGZ en bouwmaterialenhandel.

Datavisualisatie - Wat is het?

BI ingericht, dus ons werk zit erop?

Zeker niet! Wij kunnen uw medewerkers trainen én u ondersteunen bij het verandertraject. We kijken goed naar de informatiebehoefte van uw medewerkers en spelen hier slim op in.

Als BI eenmaal succesvol is ingericht, blijven onze consultants de inzet van BI binnen uw organisatie periodiek monitoren. Ze adviseren u geregeld hoe u nog meer uit de BI omgeving kunt halen.

Wij zijn namelijk pas tevreden als Business Intelligence optimaal wordt ingezet én tot het gewenste resultaat leidt binnen uw organisatie.

Tijdelijk extra BI expertise nodig?

Heeft u Business Intelligence ingericht binnen uw organisatie, maar wilt u er meer uithalen? Of is uw BI team onderbezet?

Dan kunt u onze consultants ook inhuren.

Zelfs als u maar 1 dag per week ondersteuning nodig heeft. Wij zijn flexibel in onze planning en gaan pragmatisch te werk. Zo snel mogelijk aan de slag en vooruit met BI, dat kenmerkt onze werkwijze.

We hebben ruime ervaring opgedaan in diverse sectoren en domeinen. Denk aan retail, GGZ, sierteelt en handel & industrie.

Onze consultants zijn stuk voor stuk ervaren experts. Ze zijn gecertificeerd in onder meer Microsoft Power BI en Yellowfin. Uiteraard hebben we ook kennis in huis van andere BI tools als Tableau en Qlik.

Wilt u een stap verder met BI?

Geen probleem. Datagedreven werken en data science zijn specialisaties binnen VisionBI. Onze consultants brengen uw data analyse naar een volgend level. Zo kunt u besluiten nemen op basis van betrouwbare data of zelfs voorspellingen doen.

https://www.visionbi.nl/wp-content/uploads/online-statistics-liggend.jpg

Interesse in Business Intelligence Consultancy?

Wilt u weten wat onze consultants voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@visionbi.nl.