Waardevol advies en snelle implementatie

Van aanzetten naar inzetten

Je organisatie laten werken met data is veel omvattend. Niet alleen is aandacht nodig voor de techniek achter dataplatformen en datavisualisaties, ook de menselijk kant speelt een belangrijk rol.

Wij hebben ervaring met het succesvol opzetten en implementeren van BI- en data oplossingen. Van datawarehouses tot datavisualisatie tools zoals Power BI. In grote en kleine organisaties. Wij versnellen projecten op interim en projectbasis door met je samen te werken om succesvolle BI oplossingen te realiseren.

We zetten een data omgeving niet alleen aan voor je. We zorgen er ook voor dat je die in je organisatie echt kunt inzetten, zoals je dat voor ogen hebt!

Onze meerwaarde zit in

Actiegerichte BI strategie en consultancy

Het realiseren van een BI
omgeving gaat sneller met onze ervaring, praktische- en slimme uitvoering. Met kennis van diverse markten en bedrijfsprocessen werken we graag met je aan het ontwikkelen van de juiste aanpak en data architectuur

Projecten en opdrachten

Praktische implementatie, begeleiding en training

BI is mensenwerk. Daarom organiseren we vanaf start de implementatie, begeleiding en training goed. Wij begeleiden het proces van projectleiding tot training.

Projecten en opdrachten

Ontwikkeling van krachtige data en analyse omgevingen

Het ontwikkelen van datawaremanagement- en KPI rapportages en datawarehouses kan snel en efficiënt. Het succes maken we samen met de juiste benadering, uitvoering en technische opzet. Je kunt het bouwen van dergelijke omgevingen aan ons overlaten of samen met ons doen. In beide gevallen maak je volop gebruik van de uitgebreide kennis en expertise van onze BI consultants en data engineers.

Projecten en opdrachten

Efficiënte Proces optimalisatie

Met data zijn vele processen te optimaliseren en automatiseren. Niet meer in Excel een rapport samenstellen. Dat kan ook
volledig geautomatiseerd. Wij hebben vele processen efficiënter en sneller gemaakt. Zo zit je dichter op de bal.

Proces optimalisatie

Snelle datawarehouse ontwikkeling

Wij weten hoe je van data uit verschillende bronnen logische informatie maakt. Van dimensionale datawarehouse tot datalade. Juist bij uiteenlopende databronnen geeft een datawarehouse rust en gemak. Breng data samen en creëer effectiviteit.

Dataplatform

We zijn in vele markten thuis

Retail, Groothandel, E-commerce en GGZ

Resultaat zonder valkuilen of verrassingen

Standaard dashboard oplossing of maatwerk? Wij kiezen er juist niet voor om te werken met gestandaardiseerde dashboards en data omgevingen. In de praktijk blijkt juist dat de wensen niet altijd in de standaard oplossing passen en zo kosten toch nog onverwacht oplopen.

  • Wij ontwikkelen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.
  • We doen we dat met een vaste en bewezen werkwijze, onze way-of-working.
  • Bespaar tijd en kosten met onze verzameling Datawarehouse en Power BI quickstarts om snel geautomatiseerd data omgevingen en datawarehouses op te zetten.
  • Bewezen oplossingen voor verschillende markten en type organisaties zodat data projecten snel en voorspelbaar verlopen.

Open en transparant dus!

Tevens werken we met open standaarden. Geen lock-in’s. We willen graag dat je er zelf mee kan werken als het project is afgerond.

Werken met data en analyse oplossingen is mensenwerk, het vraagt tijd en aandacht. Zoek je naar (extra) BI kennis en inspiratie? Schakel gerust onze BI consultants of Data Engineers in voor versnelling en advies over de ontwikkeling van je BI omgeving. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor inzet op interim- of projectbasis.

Neem gerust contact op

We reageren snel

Ontdek hoe je van data en datagedreven werken tot een succes maakt! Ons team houdt zich bezig met alle cruciale aspecten voor het effectieve gebruik van data. We zorgen voor een overzichtelijk, stabiel en veilig IT-landschap, waarin de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van data gewaarborgd zijn.

In onze aanpak staat de mens centraal, waarbij we naadloos de business verbinden met IT. We begrijpen dat mensen en processen de kern vormen, terwijl technologie de benodigde data aanlevert om deze aanpak te ondersteunen. Omarmen van adoptie en verandermanagement staat centraal in onze werkwijze, omdat we weten dat ware effectiviteit ontstaat wanneer we de eindgebruiker actief betrekken.

Wil je het maximale uit je data halen en jouw organisatie meenemen in deze positieve verandering? Ons  team, bestaande uit ervaren BI-specialisten, verandermanagers, data scientists en data engineers, staat klaar om het gesprek met je aan te gaan. Samen zorgen we ervoor dat jouw plannen en aanpak een groot succes wordt.

Contactformulier

  • Waarover wil je meer informatie ontvangen?